10% REDUCERE pentru comenzile peste 500 lei

Top 5 modele de încălțăminte de toamnă

Încălțăminte de toamnă găsești la orice pas. Însă atunci când vine vorba de calitate, lucrurile se schimbă. Toamna vine la pachet cu o vreme capricioasă, niciodată nu știm cu ce ne mai poate surprinde. Fiind un anotimp extrem de imprevizibil, e un must să avem o încălțăminte de toamnă adecvată, care să ne salveze indiferent de cum e vremea de afară. Am lansat cea mai nouă colecție de încălțăminte de toamnă zilele trecute și vă invităm să parcurgeți alături de noi – An Authentic Adventure și să vă găsiți încălțăminte de toamnă pe gustul vostru.
Fiecare model din noua colecție de încălțăminte de toamnă are ceva special. Am pornit de la ideea unei combinații simple dar de efect – găsirea echilibrului perfect între elementele clasice și cele moderne. Dacă încă nu te-ai pregătit și nu ai o încălțăminte de toamnă ideală, te invităm să parcurgi acest articol și să te lași inspirată de creațiile unicate. Deși avem zeci de modele pe site și ne-a fost foarte greu să alegem doar câteva modele de încălțăminte de toamnă, am făcut o mică selecție de care sperăm să vă bucurați la fel de mult cât ne-am bucurat și noi de ele atunci când le-am realizat.


Ghetele Phoebe Brutus sunt varianta ideală pentru plimbările lungi și dese. Sunt atât de rezistente încât le poți purta chiar și zilnic. Talpa stabilă și culoarea care e într-o armonie perfectă cu nuanțele de toamnă, te vor încânta de la primul contact cu acest model. Pielea folosită la aceste ghete de toamnă este de calitate premium, din Italia. Când vine vorba de designul lor, fiind încălțăminte de toamnă, am ales un detaliu discret, pentru că iubim simplitatea.

Phoebe


Încălțăminte de toamnă cool? AVEM! Ghetele Hera Polka Dots vin să te surprindă cu punctele lor forte. La nivel cromatic, când spunem încălțăminte de toamnă ne gândim la modele care se învârt in jurul paletei de culori bej, crem, nude. Deși modelul Hera Polka Dots prezintă o combinație de nonculori – alb&negru, ele se încandrează perfect în peisajul tomnatic.

Hera Polka Dots


Hera Polka Dot se diferențiază prin aspectul pielii. O piele specială, de calitate superioară care prezintă un match de 5 * dintre pielea întoarsă și piele lac. Avanatajul de a avea o astfel de încălțăminte de toamnă este unul fantastic. Stiliștii recomandă de fiecare dată să spargem tiparele și să purtăm ceva inedit, diferit. Aceste ghete cu siguranță vor plusa doza de unicitate și te vor face să te simți mai specială decât ești. Cine a zis că o simplă încălțăminte de toamnă nu are un efect asupra psihicului, se înșeală.

Fairy Tropea este despre femeia elegantă, puternică dar în același timp și sensibiă. Aspectul pieii se poate observa cu ochiul liber. Pattern-ul folosit face minuni, astfel am creat încă un model inedit care se încadrează perfect în tema – încălțăminte de toamnă. Atunci când achiziționezi un astfel de model trebuie să ții cont de faptul că toată lumea te va întreba de el și trebuie să ai răbdarea necesară să primești complimente nonstop. Colecția ta de încălțăminte de toamnă odată cu sosirea acestui model va fi una cu totul și cu totul specială. Atunci când porți o încălțăminte de toamnă specială, EȘTI specială. Adoptă un stil îndrăzneț și poartă ceea ce e în trend dar nu uita nici de personal touch.


Și pentru că toamna nu e toamnă fără măcar o pereche de ciocate, includem în colecția de încălțăminte de toamnă și ciocatele Rossi Western. Deși, fie că le porți pe ele vara sau iarna, ele oricum ar fi sunt în topul preferințelor indiferent de sezon. În acest sezon le poți purta foarte simplu în ținutele tale de zi cu zi. Trench-urile și sacourile se îmbină perfect cu acest model de încălțăminte de toamnă ( și nu numai ). Accesorile pe care le-am adăugat acestui model cu siguranță urcă nivelul de coolness ai acestui model de cizme, dacă stăm să analizăm aspectele care țin de design.

Rossi Western


Dacă te-am inspirat cu aceste perechi de încălțăminte de toamnă, te invităm să parcurgi categoria noastră de noutăți și să îți răsfeți ochii cu noile modele de ghete care cu siguranță îți vor transforma orice zi basic, banală, într-una spectaculoasă. Printre avanatajele de care poți beneficia la noi se enumeră și faptul că îți poți personaliza orice model după gusturile tale. Astfel, poți avea șansa să ai propria ta încălțăminte de toamnă în varianta de model unicat. Pentru că ești specială, meriți să porți ceva premium, realizat cu grijă și multă pasiune.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
In trend

Cele mai populare articole

Dragobete, esti asteptat

  Dragobete vine cu muuuulta iubire si anul acesta! Sarbatoarea iubirii – a noastra, a romanilor promite sa fie plina de surprize. Daruieste-i momente inedite.