10% REDUCERE pentru comenzile peste 500 lei

Ținute de HALLOWEEN 2021

Ce ținută de Halloween ți-ai pregătit pentru anul acesta? Ca deobicei, în această perioadă a anului, toată lumea așteaptă cu nerăbdare petrecerile de Halloween. Iar când vine vorba de Halloween, vrem să avem o apariție impecabilă, de efect. An la rând ne-am obișnuit să ne surprindem prietenii cu ținute de Halloween cool, așadar nici anul acesta nu suntem mai prejos. Profităm de ocazie și ne gândim din timp la ținuta de Halloween cu care ne-am propus să facem furori sezonul acesta.


De cele mai multe ori, alegem să purtăm o ținută de Halloween extravagantă, încărcată și accesorizată din cap până-n picioare. Cele mai apreciate ținute de Halloween la perecerile anilor trecuți întotdeauna au fost cele mai originale. Când vine vorba de picioare, îți sărim noi în ajutor și venim cu câteva propuneri cool de încălțăminte, care cu siguranță vor satisface și cele mai pretențioase gusturi. Din noua colecție de încălțăminte, avem câteva modele care se identifică în orice tip de ținută, chiar și într-o ținută de Halloween. Pentru ca tu să fii confortabilă chiar și la petrecerea de Halloween, recomandăm să porți o încălțăminte joasă, cât mai comodă. Poți alege dintre ghetele Monolight Glossy, Metallic Angel, sau chiar mult apreciatele AMORA.

Metallic Angel
Monolight Glossy
Amora

Fiecare model îți va completa perfect ținuta de Halloween iar picioarele tale vor fi gata de dans cât e noaptea de lungă. Monolight Glossy, se încadrează perfect într-o ținută de Halloween mai simplă, având în vedere că este un model cu un desgin complex și accesorii multiple. Dacă ești adepta stilului cool și îți creezi o ținută de Halloween plină de elemente și accesorii, Metallic Angel te salvează la capitolul – încălțăminte. Fiind un model simplu, fără artificii, redă echilibrul apariției tale. Ținută de Halloween complexă, încălțăminte cât mai simplă. Just that easy! E foarte important să avem o ținută armonioasă din toate punctele de vedere și să nu neglijăm detaliile. Întotdeauna ele sunt cele care fac dfierența. Cât despre ghetele Amora, ele sunt prietenele tale cele mai bune chiar și de Halloween!

Orice ai alege să porți, ele te salvează. Dacă îți place aerul excentric și vrei să fii în centrul atenției, alege ghetele Sweet Chaos pentru un plus de glam. O combinație de elemente fresh, un design gândit până la ultimul detaliu. Emană bun gust și stil prin orice porți. Cu o astfel de încălțăminte nu vei da greși niciodată, cu atât mai puțin dacă o plasezi într-o ținută de Halloween.

Pentru cele care se învârt într-o zonă mai rafinată, eleganță – cine a zis că nu avem ghete și pentru astfel de ținute? Ghetele Horsebit Ankle le-am creat pentru fashionistele care emană eleganță și rafinament prin toți porii. Așadar dacă nici de Halloween nu vrei să fii mai prejos, alege să porți o pereche de ghete cool & elegante în același timp. Horsebit Ankle și o ținută de Halloween îndrăzneață, vor face o echipă reușită cu siguranță. Le-am realizat din piele naturală de calitate superioară, iar cea mai interesantă parte la acest model e că se mulează perfect pe picior astfel trecerea de la încălțăminte la pantaloni va rezultate o continuitate, asta în cazul în care vei purta o ținută all black. Pentru că de Halloween accesoriile sunt în trend, am adăugat un accesoriu la ghetele noastre, iar astfel am creat modelul Horsebit Ankle gata de a fi purtat chiar și în noaptea de Halloween. Deși mereu ne agităm să ne compunem o ținută de Halloween cât mai inedită, ceea ce contează cu adevărat e să ne simțim bine alături de prietenii noștri.

Horsebit Ankle

Și pentru că știm că fashionistele se simt bine doar atunci când au o ținută de Halloween impecabilă, am sărit în ajutorul vostru cu acest articol. Știm cât de important e să ne facem apariția cu o ținută bombă chiar și de Halloween, așadar parcurgeți articolul, modelele noastre de pe site și alege încălțămintea care îți completează cel mai armonios look-ul.
Pe lângă ținuta de Halloween, completează-ți outifit-ul cu un makeup tematic de Halloween cu care vei face furori și nu uita – când vine vorba de un look de Halloween, limita e cerul! Sărbătorește Halloween cu fast, fi sufletul petrecerii și strigă alături de prietenii tăi: Ne dați ori nu ne dați?

Monolight Glossy

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
In trend

Cele mai populare articole

Dragobete, esti asteptat

  Dragobete vine cu muuuulta iubire si anul acesta! Sarbatoarea iubirii – a noastra, a romanilor promite sa fie plina de surprize. Daruieste-i momente inedite.