10% REDUCERE pentru comenzile peste 500 lei

Termeni si conditii

WWW.MAURI.RO

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.mauri.ro  implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.

APLICAREA ACESTOR CONDITII

Acest document reglementeaza modul in care folosim si protejam informatiile personale ale Clientilor si Utilizatorilor, din momentul in care se inregistreaza pe site sau la navigarea pe www.mauri.ro.   Utilizarea acestui site indica faptul ca acceptaÈ›i Termenii si condiÈ›iile noastre impreuna cu Politica noastra de confidentialitate, indiferent daca alegeti sa va inregistrati sau nu. Dacă nu acceptati acesti Termeni si conditii, nu utilizati acest site web.

Va rugăm sa citiți termenii si conditiile de mai jos inainte de a comanda orice Produse de pe site-ul nostru.

INFORMAȚII DESPRE NOI

Vă multumim pentru vizitarea acestui website și sperăm că veți fi incantati sa aflati mai multe despre www.mauri.ro. Acest website este detinut si admnistrat de grupul de societati comerciale FABULOUS JOY S.R.L., Str. Lapusului 33, Cluj-Napoca, CUI: 48754920, J12/3799/2023.

Website-ul www.mauri.ro este conceput ca website pentru comert online (Ecommerce) a produselor Mauri sau a grupului de firme asociate. 

MODIFICARI

FABULOUS JOY S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertelor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, FABULOUS JOY S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Verificati în mod regulat aceasta pagina pentru a lua in considerare modificarile pe care le-am facut, deoarece acestea sunt obligatorii pentru dvs. Noi nu garantam faptul ca site-ul nostru sau orice continut de pe el nu va fi lipsit de erori sau omisiuni.

Contactati-ne pe e-mail sau telefon daca aveti intrebari referitoare la acesti Termeni si conditii.

PREVEDERI GENERALE

Prin utilizarea site-ului www.mauri.ro , in conformitate cu prevederile Legii nr.677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, declarati ca sunteți de acord cu Termenii si conditiile enuntate aici, respectiv cu preluarea si prelucrarea datelor dumneavoastra de catre Furnizor, in scopul administrarii calitatii de Utilizator al site-ului si/sau a contractului de vanzare-cumparare incheiat la plasarea unei comenzi.

Totodata, declarati ca sunteti de acord cu primirea de comunicari si notificari din partea Furnizorului pentru realizarea activitatilor de comunicare si marketing prin e-mail. Acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal se aplica si in perioada ulterioara incetarii calitatii de membru si/sau client al www.mauri.ro,  respectiv dupa incetarea contractului de vanzare-cumparare cu Furnizorul, in scopuri de comunicare oferte prin e-mail.

In conformitate cu legea mentionata mai sus, aveti drept de acces, de opozitie si de interventie asupra datelor dumneavoastra, si puteti exercita aceste drepturi adresandu-va direct Furnizorului. Daca aveți intrebari referitoare la acesti TERMENI SI CONDITII, va rugam ca inainte de a va inregistra ca membru sau de a plasa o comanda, sa ne contactati la adresa de e-mail office@mauri.ro

www.mauri.ro prin FABULOUS JOY S.R.L. își rezerva dreptul de a modifica periodic Termenii si conditiile prezente,  obligativitatea de a verifica actualizarile revenindu-le Clientilor si Utilizatorilor.

ACCESAREA SITE-ULUI

Site-ul nostru este disponibil gratuit. Nu garantam faptul ca site-ul nostru sau orice continut de pe acesta va fi intotdeauna disponibil sau permanent.  Accesul la acest site este permis temporar si ne rezervam dreptul de a modifica informatii de pe el sau de a il supsenda fara notificare. Nu vom fi responsabili daca, din orice motiv, acest site nu va fi disponibil intr-un anumit moment sau pentru orice perioada. Din cand in cand, putem restrictiona accesul la anumite sectiuni ale site-ului sau la intregul site.

CONTUL TAU

Daca va alegeti sau primiti un cod de identificare de utilizator al www.mauri.ro , o parola sau orice alta informatie, ca parte a procedurilor noastre de securitate, trebuie tineti astfel de informatii confidentiale.  De asemenea, sunteti responsabil pentru restrictionarea accesului la computer si / sau la adresa de e-mail pentru a impiedica accesul neautorizat la contul dvs. www.mauri.ro

Avem dreptul sa dezactivam oricand orice cod de identificare a utilizatorului sau parola, fie ca sunt alese de dvs. sau furnizate de noi, daca in opinia noastra nu ati respectat niciuna dintre prevederile acestor Termeni si conditii.

DESCRIERE DISPONIBILITATE

Luam toate masurile necesare pentru a ne asigura ca detaliile, marimile si descrierile produselor prezentate pe acest site sunt cat se poate de exacte si complete, insa pot exista diferente intre acestea si produsele în sine. Toate produsele sunt un functie de stocul disponibil.

DREPTURI PENTRU PROPRIETATE INTELECTUALA

Toate Drepturile de proprietate intelectuala in ceea ce priveste Produsele  MAURI sunt detinute de noi in mod absolut. Suntem proprietarul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala de pe site-ul www.mauri.ro si a informatiilor publicate pe acesta. Aceste informatii protejate de legile privind drepturile de autor, trademark si alte drepturi inregistrate si neinregistrate din intreaga lume. Toate aceste drepturi sunt rezervate.

Nu trebuie sa utilizati nicio parte a continutului de pe site-ul www.mauri.ro  in scopuri comerciale fara a obtine o licenta de la noi. Daca imprimati, copiati sau descarcati orice parte a site-ului nostru in afara celor puse la dispozitie de noi in scopul informarii si a dreptului de retragere (ex. Formularul de Retur), incalcand acesti termeni de utilizare, dreptul dvs. de a utiliza site-ul nostru va inceta imediat si, la alegerea noastra, trebuie sa returnati sau sa distrugeti orice copie a materialelor pe care le-ati facut.

Desi depunem eforturi rezonabile pentru actualizarea informatiilor de pe site-ul nostru, nu oferim nicio garantie ca tot continutul de pe site-ul nostru este corect, complet sau actualizat.

RASPUNDEREA NOASTRA

Va garantam ca orice produs achizitionat de la noi prin intermediul site-ului www.mauri.ro este de o calitate satisfacatoare si corespunde in mod rezonabil tuturor scopurilor pentru care produsele de acest tip sunt furnizate in mod obisnuit. Raspunderea noastra pentru pierderile pe care le suferiti ca rezultat al incalcarii acestui contract este strict limitata la pretul de achiziÈ›ie al produsului pe care l-ati cumparat.  

Nu vom fi raspunzatori fata de niciun utilizator pentru orice pierdere sau deteriorare, fie in contract, delictuala (inclusiv neglijenta), incalcare a taxei legale sau chiar daca este previzibila, care rezulta din sau in legatura cu:

 • utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a site-ului nostru; Sau utilizarea sau increderea in orice continut afisat pe site-ul nostru.

Nu vom fi raspunzatori pentru niciun fel de pierderi sau daune cauzate de un virus sau orice alt material care poate infecta computerul dvs., programele de calculator, datele sau orice alte materiale aflate pe compter, datorita utilizarii site-ului nostru.  Sau la descarcarea oricarui continut de pe acesta sau pe orice site web legat de acesta.

Nu ne asumam nicio responsabilitate pentru continutul site-urilor web conectate pe site-ul nostru. www.mauri.ro nu are control asupra site-urilor asociate si nu isi asuma nicio responsabilitate pentru acestea sau pentru orice pierdere sau deteriorare care ar putea aparea din cauza utilizarii de catre dvs. a acestora. Utilizarea de catre dvs. a site-urilor conectate va face obiectul termenilor de utilizare ale fiecarui dintre aceste site-uri.

CONTRACTUL INTRE DVS. SI MAURI

Paginile site-ului nostru va vor ghida prin pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a plasa o comanda la noi. Procesul nostru de inregistrare a unei Comenzi va permite sa verificati si sa modificati orice eroare inainte de a trimite comanda. Luati-va timp pentru a verifica detaliile comenzii dvs. pe fiecare pagina a procesului de comanda si inainte de a plasa Comanda, deoarece nu veti mai putea modifica comanda dupa acest punct.

Dupa plasarea comenzii, veti primi un e-mail de la noi, de inregistrare a acesteia. Retineti ca acest lucru nu inseamna ca comanda dvs. a fost confirmata. Toate comenzile sunt conditionate de disponibilitatea si acceptarea de catre noi si vom confirma aceasta acceptare catre dvs. prin trimiterea unui e-mail care sa confirme ca produsul a fost expediat (“Confirmare de expediere”). Contractul dintre noi (“Contract”) se va forma numai atunci cand va vom trimite confirmarea expedierii.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda, de exemplu, daca nu putem obtine autorizatia de plata (in cazul comenzilor cu plata cu cardul) sau daca suspectam o activitate frauduloasa.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza unei erori tehnice, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs. In conformitate cu prevederile OG 99/2000 actualizata, art. 17, nu pot fi vandute produse sub pretul de achizitie, in cazul vanzarilor promotionale.

Mentionam faptul ca pot sa existe intarzieri legate de livrarea produselor care sa difere de termenul de productie mentionat pe site, detalii care vor fi transmise cumparatorului pe diferite canale de comunicare puse la dispozitie, telefon si/sau email. 

Atunci cand faceti o solicitare, va veti asigura ca toate detaliile pe care ni le furnizati solicitand bunuri sau servicii sunt adevarate si exacte, ca sunteti un utilizator autorizat al cardului de credit sau de debit utilizat pentru a face cererea dvs. si ca exista suficiente fonduri pentru acoperirea costurilor acestora. Este responsabilitatea dvs. sa ne informati cu privire la orice modificare a acestor detalii cat mai curand posibil.

DREPTUL DVS. DE ANULARE A CONTRACTULUI

Daca sunteti un client din Uniunea Europeana, veti avea, de asemenea, dreptul de a va anula contractul cu noi si de a returna produsul/produsele prin posta sau orice firma de curierat, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. In cazul unei comenzi pentru un singur produs, dreptul de retragere incepe in ziua urmatoare primirii Produsului. In cazul unei comenzi cu mai multe produse, dreptul de retragere incepe in ziua urmatoare primirii ultimului Produs din comanda (daca Produsele sunt livrate la date diferite). Daca Produsele sunt expediate in aceeasi zi, dreptul de retragere incepe in ziua urmatoare livrarii Produselor.

Pentru a va anula comanda, trebuie sa ne informati cu privire la solicitarea dvs. de anulare, COMPLETAND FORMULARUL DE RETUR DE PE SITE. Daca doriti sa ne scrieti cu privire la anulare unei Comenzi, va rugam sa ne  mentionati toate detaliile comenzii dvs. pentru a ne ajuta sa va identificam comanda, inclusiv numele, adresa email si id-ul comenzii.

Retineti ca, daca nu doriti sa anulati intregul contract si doriti doar sa returnati unele din produsele din comanda dvs., le puteti returna in conformitate cu politica noastra standard de retur.

Cele de mai sus nu va afecteaza drepturile legale.

TRANSPORT SI LIVRARE

ROMANIA: transport si tarife

Expediem pe intreg teritoriul Romaniei si UE prin intermediul partenerului nostru GLS.   

Comenzile sunt expediate de luni pana vineri. Comenzile plasate in weekend sau de sarbatori legale sunt procesate in urmatoarea zi lucratoare. Cu toate acestea, curierii nostri fac tot posibilul pentru a livra coletele in functie de programul dumneavoastra.

Dupa inregistrarea unei comenzi, veti primi un email automat care confirma detaliile comenzii. Comanda dvs. va fi apoi procesata de echipa noastra si veti primi un e-mail de confirmare a expedierii. 

CONDITII DE RETUR:

Puteti returna produsele comandate in termen de 14 zile de la primirea coletului asigurandu-va ca:

 • Completati Formularul de Retur/Schimb de pe site 
 • Articolele trebuie returnate în termen de 14 zile de la livrare.
 • Articolele nu prezinta urme de purtare sau spalare ;
 • Articolele sunt in starea in care au fost primite, nu prezinta defecte. 
 • Costul returului trebuie platit de client.

Daca produsele returnate nu corespund conditiilor de mai sus, ne rezervam dreptul de a Nu accepta returul. 

Potrivit legislatiei in vigoare (ordonanta de urgenta 34/2014) privind produsele achizitionate la distanta, aveti la dispozitie 14 zile calendaristice din momentul primirii produsului sa ne anuntati de intentia dumneavoastra de retur. Dreptul de retur este valabil atat in cazul persoanelor fizice cat si celor juridice.

Va rugam sa transmiteti retururile prin curier la adresa: strada Lapusului, nr. 33. Cluj-Napoca. 

Ca sa puteti efecta returul este Obligatoriu sa completati formularul de retur disponibil pe site cu toate datele eferente. 

Vom rambursa pretul pe care l-ati platit pentru articolele achizitionate de pe site-ul www.mauri.ro, luand in considerare reducerile aplicate in momentul achizitiei. Rambursarea banilor se va face utilizand aceeasi metoda de plata pe care ati folosit-o in momentul achizitiei. Retururile primite in afara intervalului de timp mentionat anterior nu vor fi acceptate.

CUM COMAND

Puteti comanda de pe site-ul nostru prin:

 • crearea unui cont nou
 • conectarea la contul deja existent
 • fara a va crea un cont

Termenul standard de livrare este de pana la 10 zile lucratoare, intrucat unele produsele se produc special pentru dumneavoastra, pe baza comenzii.

CUM PLATESC

Puteti plati folosind oricare din optiunile:

 • In numerar, la livrare – sistem ramburs – valabil numai pentru comenzile efectuate in Romania. Pentru comenzile ramburs trebuie sa achitati o Taxa Speciala de Ramburs de 3 Lei. 
 • Online, prin card. Procesatorul nostru de plati este Euplatesc.ro. 

Detaliile pentru orice plata sunt confidentiale. Indiferent de metoda de plata aleasa, inainte de finalizarea unei comenzi, va trebui sa bifati caseta pentru a accepta Termenii si conditiile noastre.

MAURI permite ca plățile sa fie efectuate in lei (RON). Puteti alege plata in oricare moneda indiferent de tara in care va aflati, iar costul va fi convertit utilizand rata de conversie.

Dupa ce ati trimis cu succes comanda dvs., veti primi un e-mail automat de confirmare a acesteia. Comanda va fi apoi procesata de catre echipa noastra. Odata ce se va emite un AWB pentru o comanda, veti putea vizualiza in contul dvs., doar in cazul in care aveti inregistrat un cont pe site-ul nostru, numarul AWB-ului cu care veti putea urmari comanda la firma de curierat.

DESPAGUBIRI

Sunteti de acord sa ne despagubiti pe deplin de si impotriva oricaror revendicari, raspunderi, daune, pierderi, costuri si cheltuieli (inclusiv taxe legale) care decurg din orice incalcare a acestor Termeni si conditii de catre dvs. sau orice alta raspundere care decurge din utilizarea de catre dvs.  a acestui site sau sau de oricare alta perosana care foloseste contul dvs. MAURI.

NOTIFICARI

Toate notificarile pe care ni le trimiteti trebuie sa fie transmise pe una din adrese: office@mauri.ro sau pe unul din conturile de Social Media MAURI.  Va putem transmite si noi notificari fie la adresa de e-mail mentionata in comanda inregistrata pe site-ul nostru, fie la adresa postala pe care o furnizati atunci cand plasati o comanda. 

SERVICIUL CLIENTI

Cand ne contactati cu o intrebare, un feedback sau orice alt comentariu, vi se pot solicita informatii care de identificare precum nume, numar de telefon si adresa de e-mail. Colectăm aceste informatii pentru a ne confirma identitatea si pentru a ne ajuta sa raspundem prompt la intrebarile dvs. sau sa raspundem la comentariile si la feedback-urile dvs. Putem pastra aceste informatii pentru a va putea oferi suport pe viitor. De asemenea, putem utiliza feedback-ul, sugestiile si comentariile dvs. pentru a monitoriza si / sau imbunatati produsele sau site-ul nostru.

INFORMATII COLECTATE

Site-ul www.mauri.ro  colecteaza datele cu caracter personal ale Clientilor si Utilizatorilor pentru a putea procesa comenzile online in conditii optime si a putea informa utilizatorii si clientii asupra modificarilor aduse site-ului.
Informatiile de care avem nevoie sunt urmatoarele: nume si prenume, adresa de e-mail, adresa de livrare si numarul de telefon. Aceste informatii pot fi folosite si pentru trimiterea de e-mailuri de marketing, si pot fi prelucrate de catre Furnizor pentru obtinerea de statistici cu privire la numarul de utilizatori sau la modul in care acestia navigheaza pe site. Colectarea si prelucrarea acestor informatii ne ajuta sa imbunatatim si sa dezvoltam site-ul www.mauri.ro.
Prin prezenta Politica de confidentialitate, Furnizorul si www.mauri.ro informeaza Clientii si Utilizatorii asupra faptului ca datele cu caracter personal ar putea fi trimise si catre terti, catre autoritati competente sau catre autoritati publice centrale, locale, in conditiile legii, la solicitarea legal justificata a acestora.
Magazinul online www.mauri.ro garanteaza confidentialitatea datelor Clientilor si Utilizatorilor si se angajeaza sa nu transmita datele cu caracter personal catre terti in alte conditii decat cele anterior mentionate. De asemenea, Furnizorul se angajeaza sa foloseasca aceste informatii exclusiv in scopurile pentru care au fost introduse – procesarea comenzii, abonarea la newsletter – si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.

SCOPURILE COLECTARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Site-ul www.mauri.ro poate fi utilizat si fara a ne transmite date cu caracter personal, insa acestea vor fi necesare odata cu plasarea unei comenzi sau in cazul abonarii la newsletter. Datele pe care ni le furnizati vor fi stocate si folosite in urmatoarele scopuri:
1. Indeplinirea ai executia contractelor de vanzare-cumparare a produselor achizitionate de pe www.mauri.ro

 1. Raspunderea la intrebarile si solicitarile trimise de Utilizator sau Client catre Furnizor
  3. Pastrarea evidentei interne
  4. Furnizarea de informatii cu privire la produsele MAURI, transmiterea de mesaje comerciale prin e-mail sau orice alt mijloc de comunicare electronica, transmiterea de informatii cu privire la comenzile plasate pe www.mauri.ro
 2. Imbunatatirea continutului site-ului si personalizarea sa.
  Datele dumneavoastra pot fi prezentate si prelucrate de personalul nostru din cadrul departamentului de marketing, pentru scopurile mai sus mentionate.

PROTEJAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Furnizorul si www.mauri.ro se angajeaza sa protejeze datele dumneavoastra cu caracter personal. Aceste informatii pot fi trimise autoritatilor competente in scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati competente in scopul executarii unor actiuni justificate conform legii.
Datele furnizate de Clienti si Utilizatori sunt strict confidentiale si folosite doar in scopuri de afaceri de catre Furnizor, pe baza contractelor incheiate intre cele doua parti si a Termenilor de functionare a acestui site, respectiv Politicii de confidentialitate din aceasta pagina.
Conform Legii 677/2001, aveti dreptul de a solicita rectificarea, actualizarea, blocarea, stergerea sau modificarea datelor dumneavoastra colectate in sistemul nostru.

SIGURANTA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Site-ul www.mauri.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, modificarii sau folosirii improprii a informatiilor aflate sub controlul nostru.
Exista insa posibilitatea ca de pe site-ul nostru sa navigati pe alte pagini, prin legaturi rapide, iar asupra acelor pagini Furnizorul nu are niciun control si nu isi asuma nicio responsabilitate. Din momentul in care parasiti site-ul nostru, responsabilitatea pentru protectia datelor personale va revine in totalitate.

COOKIES

Prin accesarea site-ului www.mauri.ro sunteti de acord cu plasarea modulelor cookie pe calculatorul dvs. Daca nu acceptati cookie-urile, nu veti putea utiliza acest site. 

Utilizam modulele cookie pentru a urmari sesiunea curenta de cumparaturi, astfel incat dvs. sa puteti continua sa efectuati plati in orice moment si sa va bucurati de o experienta online placuta. Cookie-urile trebuie sa fie activate in browserul dvs. pentru a putea adauga produse in cosul de cumparaturi si pentru a accesa informatiile despre contul dvs. MAURI. Fara cookie-uri, functiile de baza precum adaugarea produselor in cos, pastrarea autentificarii si checkout-ul nu sunt posibile si ar fi foarte dificil pentru un site web sa permita unui vizitator sa adauge produse in cosul de cumparaturi, sa retina preferintele utilizatorului sau detaliile de inregistrare pentru o vizita ulterioara.

Cand vizualizezi o pagina web, este posibil sa stocam anumite date pe computer ca pe un “cookie” care recunoaÈ™te automat calculatorul. Continuand sa accesati site-ul nostru, sunteti de acord cu introducerea modulelor cookie pe computerul dvs. Aceste “cookie-uri” reprezinta informatii sub forma de fisiere text foarte mici care sunt trimise de pe un site web la browser si stocate pe hard disk-ul utilizat al computerului.

Cookie-urile sunt informatii sub forma unor fisiere text foarte mici, transmise catre browser de pe un site web si stocate pe hard disk-ul computerului. Cookie-urile pot asigura o interactiune mai rapida si mai usoara intre utilizatori si site-urile web. Spre exemplu, in momentul autentificarii unui utilizator pe un anumit site web, datele de autentificare sunt stocate intr-un cookie, iar ulterior utilizatorul poate accesa respectivul site fara sa fie nevoie sa se autentifice din nou.

Cookie-urile pot stoca informatii referitoare la produsele comandate de catre utilizator pe site. De asemenea, cookie-urile pot oferi site-urilor web posibilitatea de a monitoriza activitatile online ale utilizatorilor si de a stabili profiluri de utilizatori, care pot fi apoi folosite in scopuri de marketing.

Pentru a va proteja confidentialitatea, cookie-urile nu stocheaza informatii personale, cum ar fi numele, adresa sau detaliile de plata, dar ofera informatii criptate pentru a ne ajuta la imbunatatirea experientei dvs. pe site-ul nostru. Fiecare site poate accesa numai cookie-urile pe care le-a trimis catre hard disk-ul dvs., nu si cookie-uri trimise de catre alte site-uri.

Cookie-urile pot fi: cookie-uri strict necesare, cookie-uri de performanta, cookie-uri de functionalitate si cookie-uri de marketing.

Site-ul www.mauri.ro  foloseste cookie-uri care retin date, cum ar fi numele de utilizator, parola si produse in cosul de cumparaturi, pentru a urmari fiecare sesiune de cumparaturi si pentru a imbunatati constant experienta online a utilizatorului.

CONTACTATI-NE

www.mauri.ro va raspunde solicitarilor dvs. de a va revizui datele personale, de a corecta, de a modifica sau de a sterge erori. Intrebarile, comentariile si solicitarile referitoare la acesti Termeni si conditii trebuie sa fie adresate departamentului de Suport Clienti la numarul de telefon disponibil pe www.mauri.ro