Garantia - Mauri.ro

5% REDUCERE la plata cu cardul

Satisfacţia dumneavoastră reprezintă o responsabilitate esenţială pentru www.mauri.ro, de aceea investim toate resursele pentru a vă oferi cea mai bună calitate atunci când achiziţionaţi unul dintre produsele noastre.
Toate materialele folosite în procesul de producţie provin de la cei mai performanţi furnizori din Europa şi au fost supuse unor procese de testare înainte de vânzare. Pielea utilizată în realizarea produselor www.mauri.ro este naturală, iar tehnologia şi etapele de manufactură implicate corespund celor mai înalte standarde de calitate.

Certificat de garanţie a produselor

Garanţia reprezintă certitudinea calităţii oferite dewww.mauri.ro şi se aplică oricărui produs achiziţionat de pe www.mauri.ro

Durata de garanţie

Durata de garanţie este limita de timp care curge de la data cumpărării produsului, până la care producătorul îşi asumă responsabilitatea remedierii sau înlocuirii produsului achiziţionat, pe cheltuiala sa, dacă deficienţele nu sunt imputabile consumatorilor.
Pentru produsul achiziţionat din magazinul nostru online, oferim o garanţie de 30 de zile de la data cumpărării. Pentru orice defecte pe care le-aţi putea descoperi în această perioadă de timp vă rugam să ne trimiteti produsul cât mai repede la adresa specificata in formularul de retur pentru a fi evaluat.

Condiţii de garanţie

Garantăm că produsul achiziţionat de pe www.mauri.ro este un produs sigur, nou (nefolosit), şi lipsit de orice defect.
În condiţiile respectării instrucţiunilor de întreţinere, produsul prezintă parametri de calitate şi performanţe normale (la care consumatorul se poate aştepta în mod rezonabil), date fiind natura şi scopul pentru care a fost realizat produsul, pe durata medie a utilizării. Durata medie a utilizării este de circa 6 luni calendaristice, cu respectarea alternării purtatului a minimum 3 perechi de încălţăminte. Trebuie să luaţi în considerare faptul că, odată cu timpul şi cu purtarea, toate produsele vor da semne de uzură, iar aceasta nu reprezintă un defect.
Important: Garanţia se aplică doar în cazul în care cumparatorul face dovada achiziţiei produsului – este obligatorie prezentarea bonului de casă sau a facturii fiscale.

Modalităţi de asigurare a garanţiei:

Garanţia va fi asigurată în cel mult 15 zile calendaristice de la data sesizării.

Condiţii în care garanţia devine inaplicabilă sau nulă

Nu se consideră defecte de fabricaţie, ca urmare nu fac obiectul acordării garanţiei:

Recomandări generale privind îngrijirea încălţămintei: