Despre noi - Mauri.ro

5% REDUCERE la plata online la comenzi peste 350 lei

Despre noi

Mauri – este un brand care își propune să ajute fiecare femeie să își găsească propriul stil, să se exprime liber, să fie creativă, să aibă curaj și încredere în deciziile ei.

Încrederea provine din lucrurile simple, din lucrurile mărunte care ne fac zilele mai bune, iar noi ne dorim să te ajutăm să îți exprimi personalitatea în fiecare zi, cu fiecare ocazie, prin fiecare detaliu.

Alege să te exprimi prin modul în care te îmbraci, prin pantofii pe care îi porți, prin culorile pe care le alegi. Pentru că noi ne dorim ca tu să fii fericită! iar tu ești fericită atunci când ești:

Motivată
Ambițioasă
Unică
Responsabilă
Independentă

 

Mauri încurajează liberatea de expresie a fiecărui client, mizăm pe creativitatea fiecăruia și absolut toate produsele noastre pot fi personalizate în funcție de preferințele fiecăruia.

Colecțiile noastre propun un design deosebit care îmbină perfect trend-urile cu comoditatea.

Misiune: Misiunea noastră este să devenim prima alegere a clienților noști.

Viziune: Viziunea noastră este să oferim clienților oportunitatea să își exprime personalitatea prin ceea ce poartă, tocmai de aceea toate produsele noastre pot fi personalizate.

Valori: Valorile noastre sunt reprezentatea de calitatea produselor noastre si confortul pe care acestea îl oferă.

Atelierul Nostru

Pasiunea pentru modă și dorința de a crea diverse piese care să reflecte personalitatea doamnelor și domnișoarelor au avut ca rezultat deschiderea propriului atelier de încâlțăminte.

Fiecare model este realizat manual în atelierul nostru și este gândit în așa fel încât să poată fi personalizat în funcție de dorințele clientului.

Atuurile noastre sunt calitatea pielii și a tălpilor utilizate, atenția la detalii și comoditatea produselor. Punem foarte mult accentul în colecțiile noastre pe trend-urile din țară, dar și din străinătate și venim în întâmpinarea clienților cu modele modern, cool și calitative în același timp.

Raportul calitate-preț de pe piață de profil este foarte important pentru noi și încercăm să cream și să oferim produse care să fie perfecte pentru personalitatea fiecărei cliente.