Ne pregătim rubrica de Incălțăminte festival - Mauri

5% REDUCERE la plata online la comenzi peste 350 lei

(re)Start festivalurilor vara aceasta – Ne pregătim rubrica de Incălțăminte festival

Anul acesta ne pregătim din timp rubrica Încălțăminte festival. Deși pandemia ne-a dat toate planurile peste cap am învățat să ne reorganizăm viața și să scoatem ce e mai bun din aceasta perioadă, să fim mai aproape de cei dragi și să apreciem mai mult ceea ce avem. Cu toate acestea multe activități pe care le iubeam nu mai putem să le facem, precum participarea la evenimente, la petreceri și multe alte activități care acum au rămas undeva uitate într-un colț al amintirilor noastre.

De la an la an, aștepăm cu nerăbdare vara, însă anul acesta e ceva mult mai special în aer. După această perioadă în care am fost mai limitați în a participa la diferite activități și oarecum privați de unele libertăți primim vești bune și pentru prima dată după mult timp, vedem o rază de lumină la capătul tunelului. Autoritățile au anunțat că de la 1 iunie viața ar putea reveni la normal, bineînțeles cu măsurile de siguranță. De mult nu am mai simțit emoțiile care ne cuprind acum, pare desprins din povești doar ideea că vom putem participa la activități, la festivaluri și să ne alocăm timp pentru crearea unei ținute cool pentru alegerea încălțăminte festival. În ultima perioadă ne-am neglijat noi pe noi. Am uitat cum e să purtăm un outfit nou, o încălțăminte nouă și să putem pleca în lume, să explorăm colțișoare care merită vizitate.

Dacă tot ni s-a oferit această șansă – trebuie să ne facem debutul la evenimente într-un mare fel.  Noi ne-am gândit deja și de aceea am actualizat din timp rubrica încălțăminte festival. Acum e timpul să arătăm tot ce avem mai bun în noi și să simțim din nou fiorii pe care i-am dat de mult uitării. Când spui vară și festivaluri – automat gândul ne duce spre UNTOLDELECTRIC CASTLENEVERSEA si multe altele. Cine-i de acord cu noi, mâna sus în comentarii.

Anul acesta nu mai trăim din amintiri, ba chiar mai mult de atât, visul de a dansa în aer liber prinde viață. Pentru că timpul e foarte scurt până-n 1 iunie, propunem să începem pregătirile de ACUM și să ne gândim ce am purta noi la primul festival la care putem participa după pandemie. Outfitul de festival întotdeauna a fost unul special, deosebit și plin de creativitate. Piesa esențială din orice outfit de festival fără doar și poate sunt bocancii. Încălțămintea de festival fiind piesa de rezistență, obligatoriu trebuie să fie una specială.

Cu siguranță multe dintre noi nu am mai purtat ghetele de festival de foarte mult timp, iar trendurile s-au schimbat de la ultimul eveniment la care am participat. Ne-am gândit să îți oferim o mână de ajutor și să venim cu propuneri atrăgătoare. E un sentiment de nedescris faptul că încep din nou pregătirile pentru evenimente, așadar, suntem aici pentru voi să vă luminăm în materie de încălțăminte cool. Anul acesta vibrăm prin culori vii și puternice. Am trăit destul în nuanțe de gri, iar acum e timpul ca viața noastră să prindă culoare. Alege ghete de festival colorate, personalizează-ți modelul favorit în culoarea dorită și lasă fericire în urma fiecărui pas. Un alt punct de reper când vine vorba de încălțăminte pentru festival este talpa. Știi cum trebuie să fie? Cât mai înaltă ca să vezi cât mai perfect scena. Haha, glumim, dar nu în totalitate. Talpa groasă e în trendurile lui 2021 și profităm de acest val deoarece ne evidențiază picioarele într-un mod avantajos și cine nu și-ar dori picioare mai lungi, măcar cu câțiva cm și fără să poarte tocuri. Dacă ești o fire mai feminină și îți place să ai un stil ușor elegant chiar și la festivaluri avem și pentru tine o variantă căștigătoare. Ciocatele – se încadrează și ele în categoria încălțăminte de festival. Sunt cool și chic, pot fi asortate ușor și sunt extrem de comode.

Am scris cu mult entuziasm aceste rânduri, ne-am lăsat ghidați de gândul că vara aceasta va fi una de neuitat. Tot ceea ce ne dorim e să ajungem pe culmea fericirii, cât mai departe,purtând încălțămintea perfectă de festival. Noi deja simțim gălăgia din mijlocul festivalurilor. Și după mult timp, putem spune AMR…

Our shoes are made for dancing, so, let’s dance!

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
In trend

Cele mai populare articole

Dragobete, esti asteptat

  Dragobete vine cu muuuulta iubire si anul acesta! Sarbatoarea iubirii – a noastra, a romanilor promite sa fie plina de surprize. Daruieste-i momente inedite.