10% REDUCERE pentru comenzile peste 500 lei

Ce incaltaminte de vara sa purtam la festivalÎncălțăminte de festival ?

Încălțăminte de vară! Încălțăminte de festival! În sfârșit putem să ne gândim la așa ceva. Anul 2021 ne permite să gustăm din micile plăceri ale vieții și lucrul acesta ne bucură tare mult. Festivalurile de care ne-a fost atât de dor urmează să își faca prezența anul acesta și deja în jurul nostru auzim femei care îți pregătesc outfit-urile. Bucuria reîntoarcerii la festivaluri este uriașă, așadar trebuie să purtăm ceva inedit, demn de o revenire spectaculoasă, now or never cum s-ar spune. Fiind ghidați de fericire, am ales să vă ajutăm în cea mai dificilă decizie a anului – ce încălțăminte de vara e la moda să porți anul acesta la festival. Având în vedere ca anul trecut au dispărut planurile ce fac referire la distracție, anul acesta vă prezentăm incaltamintea trendycare face furori în evenimentele anului lui 2021.

Printre atâtea tendințe și stiluri, știm că poate fi derutant, însă nu trebuie să uităm esența. Stilul propriu, care se reflectă prin încălțăminte și haine. Pentru o ținută demnă de invidiat, trebuie să venim în completare cu o încălțăminte de festival pe măsură. Entuziasmul se citește pe chipul tuturor și noi am ales să profităm de doza de fericire și să o transpunem într-un mod util în crearea noilor modele de încălțăminte de festival.

 

Iată câteva modele de încălțăminte de festival de care te poți bucura:

 

La categoria pantofi de vara avem câteva modele care te fac să strălucești la orice oră:

Pentru că simplitatea este evident de sine stătătoare, am creat Pantofii Tyana, cu un design clasic dar cu elemente moderne. Accesoriul de pe pantofi ne transpune direct în mijlocul festivalului, unde vei strălucii de fericire. La prima vedere, vei spune că nu e doar o încălțăminte de festival, ci și un model pe care-l poți purta în orice moment în care vrei să te simți deosebită.

Comozi, spectaculoși și atrăgători, cu siguranță pantofii Ava câștigă privirile mulțimii. Cel mai important aspect la capitolul încălțăminte de festival e accesorizarea. Modelul Ava se bucură de o accesorizare complexă și fresh. Talpa având o înălțime de 5,5 cm te vei simții ca o adevărată zeiță, fiindcă știm noi, femeile, mereu râvnim după câțiva cm în plus.

Tot la capitolul încălțăminte de festival avem câteva piese must have și la categoria de ghete/bocanci de vara . Printre cele mai cool sunt modelele precum Bocancii Mars, Bocancii Soraya, Bocancii Sheryl, Bocancii Olive sau bocancii Amora. Toate sunt diferite, însă au ceva în comun – aerul fresh și cool, care le încadrează perfect în tabloul încălțăminte de festival.

 

Dacă ești adepta stilului mai sport și lejer, avem câteva variante de sneakerși care te vor lăsa cu gura căscată. Disco Boom e un model senzație care cu siguranță te va cuceri încă de la primul pas. Sneakersi Raquel și Sydney sunt alte două modele de încălțăminte de festival care îți oferă confort și stil pe toată durata purtării. Toate modelele noastre din categoria sneakers dama sunt realizate din piele naturală de calitate superioară deoarece pe lângă confort, calitatea este arma noastră secretă.

Ca să fie vara vară, n-am uitat nici de sandale sau ciocatele.  Și ele se pot combina armonios într-o ținută de festival grozavă. Ca să ai o încălțăminte de festival cool care atrage toate privirile, poți apela cu încredere la modele precum sandalele Genie, sandalele Sparkle, sandalele Rovana, sandalele Barbara și nelipistele sandale Kayla. Am enumerat câteva modele care au un aer cool și modern, însă pe site găsești alte zeci de modele de sandale din piele naturala de care te poți îndrăgosti în funcție de stilul pe care îl dictează inima ta.

 

Summer 2021 are you ready? Cuz we are so ready for you!

Încălțăminte de festival avem, mai avem nevoie doar de puțină  r ă b d a r e.

 

 

 

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
In trend

Cele mai populare articole

Dragobete, esti asteptat

  Dragobete vine cu muuuulta iubire si anul acesta! Sarbatoarea iubirii – a noastra, a romanilor promite sa fie plina de surprize. Daruieste-i momente inedite.