7% REDUCERE la plata cu cardul pentru produsele care nu sunt reduse!

Ghete 2in1 din piele naturala si blana maro SNOW

869,00 lei

Poti sa te consulti cu noi in legatura cu produsul sau masura: 0756 854 360
Iernile reci și zăpezile abundente nu vor mai reprezenta o problemă atunci când vei purta aceste ghete din piele naturală cu blană la interior. Aceste ghete îmbină perfect confortul termic și stilul, oferindu-ți o experiență de neuitat în sezonul rece. Datorită designului său clasic, aceste ghete se potrivesc cu diferite tipuri de haine, de la jeans la fuste și rochii. Cu aceste ghete din piele naturală cu blană pentru ierni reci și zăpădă, vei înfrunta sezonul rece într-un mod elegant și confortabil. Comandă acum pentru a-ți proteja picioarele de frig și pentru a-ți completa garderoba cu un produs de calitate. Termen de productie: 12-14 zile Toc aprox. 5.5cm / Produs realizat blana la interior si piele naturala exterior!
SKU: SNOW2IN1RDY Categorii: ,

Produse similare

Ghid Marimi

Pentru a afla mărimea corectă a piciorului, va trebui să măsurați lungimea reală a tălpii:

Așezați o coală de hârtie pe podea. Puneți pe coală talpa piciorului. Stați în poziție verticală și rugați pe cineva să traseze cu un creion pe foaie întreg conturul tălpii dvs. Asigurați-vă că creionul este ţinut în poziţie verticală în timpul trasării, pentru ca vârful acestuia să nu intre sub conturul tălpii. Apoi, folosind un liniar, măsurați în centimetri de la degentul mare la calcâi. Reține-ți numătul de centimerii pe care îl aveți, intrați pe modelul dorit și verificați care mărime se potrivește cu centimetrii pe care îi aveți.

Fiecare model de pe site-ul nostru vă va arata și corespondentul în centimetrii pentru mărimea selectată (Exemplu: mărimea 35 -23 cm) astfel nu este nevoie să intrați pe o altă pagină pentru a verifica ghidul de mărimi.

Cum se masoara talpa piciorului?

Pentru a afla mărimea corectă a piciorului, va trebui să măsurați lungimea reală a tălpii:

Pentru a avea pantofii perfecti trebuie sa tinem cont de cateva aspecte atunci cand masuram talpa piciorului pentru o comanda de pantofi online.

Talpa piciorului se masoara stand in picioare, astfel incat talpa sa vina perpendicular pe foaia de hartie. Daca masurati piciorul stand jos, exista posibilitatea ca masura sa iasa mai mare din cauza inclinatiei piciorului.

Se face conturul pe o coala de hartie si apoi se masoara pe contur lungimea talpii, de la varful degetului mare pana la calcai si latimea intre monturi, de la baza degetului mare pana la baza degetului mic.

Posibilitate de RETUR in 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile de la data primirii comenzii pentru a face retur.

Urmeaza acesti pasi simpli:
1. Completezi Formularul de retur de pe site
2. Primesti automat un e-mail cu toate detaliile pentru retur.
3. Banii se returneaza in termen de max. 14 zile calendaristice de la data in care ajunge coletul la noi.