10% REDUCERE pentru comenzile peste 500 lei

Ce cizme să porți în 2022?

Ce cizme să porți în 2022? Probabil multe dintre voi v-ați confruntat cu această întrebare. Pe lângă trendurile mondiale care ne trag cu ochiul, trebuie să ne mai axăm atenția asupra unor aspecte ce țin de calitatea lor. Cizmele din piele naturală au devenit un lucru indispensabil pentru multe femei, deoarece ele nu doar că sunt calitative, sunt și foarte elegante, potrivite pentru diverse lookuri, arată la fel de fantastic, atât în ​​culorile deschise, cât și în cele închise și luminoase ale paletei. Sunt de luat în considerare atât cizmele minimaliste cât și cele complexe, cu un animal print spectaculos. Dacă îți dorești o apariție de vedetă, ce nu poate trece neobservată, atunci îndreaptă-ți atenția spre Eufrozine Pattern. Cu siguranță nu vei da greși cu un astfel de model. Aceste cizme la nivel de design sunt extrem de simple – așadar putem observa că un prim criteriu al trendului care va juca rolul principal iarna aceasta este simplitatea. Singurul elemente excentric, care conferă spectacol în ochii oricărui privitor este animal print-ul. Acest print este de luat în considerare anul acesta din nou, atât în materie de încălțăminte cât chiar și în alte piese vestimentare.

O piesă obligatorie în garderoba oricărei femei ar trebui să fie cizmele nude. Un astfel de model este Eufrozine Cappuccino, care este creat după ultimele tendințe mondiale. Cu aceste cizme poți contura un look elegant, clean dar și unul mai cool. Totul depinde de stilizări – le poți plasa cu ușurință până și în ținute care radiază cu culori! În fond, ele sunt superbe cu orice le-am purta.


Misty Wulf marchează o nouă direcție stilistică. Aceste cizme reprezintă o apariție powerful și de impact. Sunt acele cizme pe care atunci când le vezi, prima impresie este – NEXT LEVEL. Deși simplitatea este o forță stilistică reală în sezonul acesta, vedetele iernii fără doar și poate sunt cizmele Misty Wulf, pentru că ele sunt ALTCEVA. O explozie de elemente, cu o ușoară nebunie controlată la nivel de design, au rezultat aceste cizme senzaționale. Adoptă un look excentric și asumă-ți faptul că atunci când ai o astfel de încălțăminte de iarnă în picioare, vei fi vedeta serii.


În cazul în care preferi o înfățișare clasică dar să poți atinge și zone elegante, o pereche de cizme all black te salvează mereu. Eufrozine black le-am creat pentru femeia elegantă, clasică și mereu dornică de aventuri noi. Cizmele negre, simple întotdeauna ne-au salvat atunci când nu știam ce să purtăm. Este un element de bază în colecția noastră de cizme. E imporantsă acordăm atenție unui astfel de item, deoaece este un statement piece, care poate fi în vogă o viață întreagă.


Ebba sunt cizmele care având un design complex, sunt suficiente pentru a te face remarcată. Aceste cizme reprezintă un element definitoriu în apariția ta. Cum s-ar spune, când porți EBBA, ele devin piesa de rezistență a look-ului tău. Dacă te întrebi cum vor arăta cizmele EBBA chiar și într-o ţinută elegantă şi feminină, răspunsul este pe cât se poate de simplu: mai mult ca perfect!

Lasă-te inspirată de cele mai trendy cizme ale anului 2022 și celebrează iarna așa cum se cuvine! Alege din cele mai trendy cizme din colecția MAURI și parcurge iarna cu stil.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
In trend

Cele mai populare articole

Dragobete, esti asteptat

  Dragobete vine cu muuuulta iubire si anul acesta! Sarbatoarea iubirii – a noastra, a romanilor promite sa fie plina de surprize. Daruieste-i momente inedite.