Regulament Concurs - Mauri.ro

5% REDUCERE la plata cu cardul

Regulament Concurs

I. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
1.1 Organizatorul concursului este MAURI FACTORY, cu sediul în România, str. Lapusului 33, Cluj Napoca, jud. Cluj, înregistrată la Registrul Comerţului sub 41842219.
1.2 Concursul se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit în continuare „Regulament”), fiind obligatoriu pentru toţi participanţii. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfăşurării Concursului, prin întocmirea de acte adiţionale la prezentul Regulament, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare începând de la data publicării actelor adiţionale care conţin aceste modificări.
II. PERIOADA DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI
2.1 Concursul se va desfăşura pe pagina web dedicată acestui concurs din cadrul magazinului online www.mauri.ro.
2.2 Perioada de desfăşurare a Concursului este 7 octombrie – 30 octombrie 2021 (inclusiv), zilnic, în intervalul orar 00:00:00 şi 23:59:59. Din 30 octombrie până în 03 noiembrie se va face analiza creaților. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica data de încheiere a prezentului Concurs. Orice modificare va fi comunicată prin act adiţional la prezentul Regulament şi va intra în vigoare de la data publicării acestuia.
2.3. Anunţarea câştigătorilor se va face pe 5 noiembrie 2021.
2.4 După data încheierii Concursului, Organizatorul nu mai are nicio responsabilitate şi nu îşi mai asumă nicio obligaţie în legătură cu nicio circumstanţă care ar putea eventual conduce la concluzia actualităţii sau continuării Concursului.
III. CONDIŢII DE PARTICIPARE LA CONCURS
3.1 La acest Concurs pot participa persoanele absolvente a unei facultăți de domeniu, cursati sau pasionati de design. La acest concurs nu pot participa firme, branduri sau organizaţiile cu statut de persoană juridică.
3.2 Participarea la concurs atrage acceptarea implicită, necondiţionată şi fără rezerve de către Participanţi a prezentului regulament, considerându-se drept reale, corecte şi complete toate datele furnizate de către participanţi.
3.3 Organizatorul concursului îşi rezervă dreptul de a verifica veridicitatea informaţiilor completate de către Participant. În cazul descoperirii unor neconcordanţe între datele furnizate organizatorului de către oricare dintre participanţi şi realitate, respectiva participare sau premiul deja câştigat se invalidează, fără îndeplinirea niciunei formalități în raport cu participanţii.

3.5 Prin înscrierea la concurs, fiecare participant garantează:
– că a împlinit 18 ani la data începerii acestui concurs;
– că datele de înscriere în concurs, respectiv nume şi prenume, sunt cele reale şi corespund cu cele din actul de identitate;
– că are deplină şi neafectată capacitate de folosinţă şi exerciţiu (conform Cod Civil);
– că, în eventualitatea câştigării unui premiu, va participa la acţiunile publicitare ale organizatorului (de promovare a acestui proiect în orice modalitate, ulterior sau simultan cu acordarea premiului, fără alte obligaţii în sarcina organizatorului).
3.5 Angajaţii organizatorului, rudele şi afinii acestora până la gradul I inclusiv, precum şi toate celelalte persoane implicate în acest proiect, nu vor putea participa la acest concurs, în sensul că nu li se vor putea acorda niciun fel de premii.
IV. MECANISMUL DE CONCURS
4.1 Concursul se desfăşoară pe pagina de web: www.mauri.ro
4.2. Dupa completarea formularul de inscriere la concurs participantul va primii un e-mail cu brief-ul concursului precum si materialele care pot fi folosite in realizarea creatiilor( implicand talpi, piele, accesorii)
4.2 În cursul zilei de 05.11.2021. Mauri Factory va alege câștigătorul cu ajutorul unui juriu specializat.
4.9 Desemnarea câștigătorului va fi făcută publică pe site-ul www.mauri.ro, pagina de Facebook Mauri Romania și pagina de instagram @mauriromania.
4.10 Orice modificare a regulilor de participare la concurs şi / sau a perioadei validităţii promoţiei vor fi anunţate pe site cu cel puţin 24 de ore înainte de intrarea în vigoare a modificărilor.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
In trend

Cele mai populare articole

Dragobete, esti asteptat

  Dragobete vine cu muuuulta iubire si anul acesta! Sarbatoarea iubirii – a noastra, a romanilor promite sa fie plina de surprize. Daruieste-i momente inedite.