Încălțăminte cu „DIZAINȚ” românesc 

Ești pasionat de design, modă & artă? Atunci, cu siguranță, acest concurs este pentru tine!  <3 Dacă îți imaginezi cum ar arăta o pereche de încălțăminte inspirată din cultura românească,  nu îți ține talentul „sub papuc”, folosește-ți imaginația pentru designul unei perechi de încălțăminte care să reinterpreteze tradiționalul românesc.

După ce juriul va alege modelul câștigător, vestea bună este că noi vom produce acel model, astfel Creația ta va prinde viață.  Iar partea și mai frumoasă este că lansăm modelul câștigător chiar de Ziua Națională a României în 1 Decembrie.Și pentru că imaginația și creativitatea trebuie premiată, oferim un premium în valoare de 350 € pentru câștigător.

Cum se va desfășura concursul? Până în data de 1 Noiembrie participanții se pot înscrie la concurs și ne pot trimite creațiile. În perioada 1 Noiembrie – 3 Noiembrie vom alege modelul câștigător. 
Ulterior vom începe să lucrăm la producția modelului câștigător pentru a putea fi lansat de Ziua Națională a României. 
Așadar,  acum e șansa ta: înscrie-te, creează, MAURI te premiază.

IMPORTANT PENTRU PARTICIPANȚI: Toți participanții care doresc să se înscrie la concurs sunt rugați să trimită un e-mail pe adresa marketing@mauri.ro pentru ca ulterior să primească  informații tehnice(precum tălpile disponibile, tipuri de piele, direcție stilistică) care ar putea să îi ajute în realizarea propunerii de design. 

    Văr rugăm să consultați REGULAMENTUL CONCURSULUI pentru informații complete.